riafotografeert

over mijn passies… fotograferen en wandelen in de natuur

Variatie

Posted by riaphilips op 28 november 2012

Variatie….dat is de enige titel, die ik vandaag kon bedenken. Een echt variatielog dus.
Foto’s, die ik vanmiddag tijdens een fietstochtje gemaakt heb. Het was heerlijk weer en ik zag zelfs nog een vlindertje 🙂

IMG_1943.jpg

*

IMG_1945.jpg

*

IMG_1946kopie.jpg

*

IMG_1951.jpg

*

IMG_1952.jpg

*

IMG_1969.jpg

*

IMG_1993.jpg

*

IMG_2008.jpg

*

IMG_2016.jpg

*

IMG_2019.jpg

*

IMG_2023.jpg

*

IMG_2024.jpg

*

IMG_2029.jpg

*

IMG_2032-1.jpg

*

IMG_2035.jpg

*

IMG_2044.jpg

*

IMG_2048.jpg

Ik wens jullie een fijne donderdag……

9 Reacties to “Variatie”

 1. keyfo said

  Mooi gevarieerd log, leuke foto’s. ik ga ook helemaal voor de foto’s van de eekhoorn, hier nooit in de buurt gezien, wat zijn ze mooi he.
  Groetjes

 2. Hilde said

  werkelijk een heel afwisselende reeks Ria! ik smelt helemaal bij dat eekhoorntje! die heeft wis en zeker zijn wintervoorraad al bij elkaar gescharreld!
  zelf had ik vorige zaterdag met de workshop zo’n superfijne fotografiedag in Mechelen: http://doorhetoogvan.blogspot.be/2012/11/langs-de-dijle.html
  hartelijke groet, Hilde

 3. Annette said

  Het lijkt wel ochtendgymnastiek. Naar onderen, naar boven. Van links naar rechts. De eekhoorn vind ik het leukst, want die zie ik alleen als ik op vakantie ben in Holten. In Rotterdam-Rijnmond zie je die niet, hoor! 😉

 4. Inderdaad variatie genoeg van de koude grond naar de blauwe hemel toe 🙂
  Je besjes zijn prachtig en kunnen dienen als kerstkaart 🙂

 5. leofoto ' s said

  Fiets tochtje zei je……dat is wel een hele grote fiets/foto tocht geweest. Als je dit geen variatie mag noemen…..weet ik het niet meer. Een terechte titel.
  Je zou ze zo een paar keer per week maken……

 6. artmus said

  Die eekhoorn! Geweldig!

 7. Hannie. said

  Wat een treffer is dat eekhoorntje, ik vind ze zó leuk. En het vlindertje heb je ook mooi gevangen. Mooie afwisselende serie.

 8. Ank Pot said

  Wow!!!! Die laatste twee foto’s zijn supermooi! Maar ook de andere luchten en wolkenpartijen zijn prachtig en dan dat eekhoorntje, daar maak je me helemaal jaloers mee ;0)
  Geweldige serie!!
  Fijne avond verder!

 9. Doe maar leuk met al deze foto’s, want hier vanmorgen mist, maar je hebt mist en mooie mist, dus hier 3 x niks en tegen zonsondergang was het na een heldere middag ineens helemaal bewolkt! Prachtig die wolk met de vogels en je fraaie zonnetjes!
  En natuurlijk die “hond in de boom” ofwel de eekhoorn! Dat schijn ik als kind, toen wij korte tijd in Bilthoven woonden met een bosrijke achtertuin, geroepen te hebben. Maar een beauty! Geweldig mooie serie.
  Groetjes

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: